Peter Zwiersch


So ist das Leben - mein Leben - eben
 

Oplossingsgericht denken, handelen en werken

Coaching en teamontwikkeling - Bellehouse

Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching en voor teamontwikkeling. Ik doe dat vanuit het oplossingsgericht denken en handelen. Wil je meer weten over oplossingsgericht denken en handelen of heb je behoefte aan coaching of ben je geïnteresseerd in een teamontwikkelingstraject mail me dan: info@oplossingsgerichtdenkenenwerken.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 E-book 

Over oplossingsgericht denken, handelen en werken heb ik een e-book geschreven. Een e-book voor mensen die kennis willen maken met oplossingsgericht denken, handelen en werken en wat het voor hen kan betekenen. Een praktisch boek dat tegelijkertijd een hulpmiddel is voor zelfcoaching. Als je het e-book wilt bestellen kan je dat via het onderstaande aanvraagformulier doen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In de onderstaande tekening staan de belangrijkste aspecten en kenmerken van het oplossingsgericht denken en handelen weergegeven.