Peter Zwiersch

So ist das Leben - mein Leben - eben
 

Talking sticks                           

Over ons

In 2001 ben ik gestart met mijn bedrijf Bellehouse. In de begin jaren waren de werkzaamheden hoofdzakelijk gefocust op interim management. De afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan richten en bezighouden met het coachen van individuen en teams. Als coach gebruik ik de talking stick regelmatig in de teamontwikkelingstrajecten die ik verzorg. In 2008 zijn we begonnen om zelf talking sticks te maken. Ontdek zelf waar je een talking stick kunt inzetten. Persoonlijk of in je werk. Een talking stick als cadeau geven kan natuurlijk ook.                                                                              

Van stok tot talking stick

Alle talking sticks worden door Corry met de hand gemaakt en zijn daardoor uniek. Iedere talking stick is anders. De thema's zijn verschillend en daardoor ook de afbeeldingen die op de talking stick geschilderd zijn en de materialen die gebruikt zijn. Ook de gebruikte houtsoorten kunnen verschillend zijn.   

De talking sticks zijn tussen de 30 en 35 cm lang en de dikte varieert tussen de 2 en 4 cm.  Afwijkende maten en diktes zijn op bestelling te verkrijgen.  Heb je specifieke wensen met betrekking tot het thema van je talking stick? Laat het ons weten en wij bekijken in hoeverre we invulling aan jouw wensen kunnen geven.

Meer informatie over de talking stick vind je in onze webshop  www.talking-sticks.nl. Daar staan ook de talking sticks die te koop zijn en vind je een overzicht van de talking sticks die in het verleden gemaakt en verkocht zijn.